COCEMFE València signa un nou conveni de col·laboració amb Caixa Popular

Divendres passat coincidint amb la Setmana Internacional de la Discapacitat, el nostre president Pascual Castelló i el tresorer de l’entitat Albert Marín, es van desplaçar a la seu de Caixa Popular situada a Paterna per a tancar l’acord de col·laboració entre les dos entitats.

La directiva de COCEMFE València vol agrair a l’equip humà de Caixa Popular l’interés mostrat per les entitats que representem i per les propostes que s’han aportat, sobretot de caràcter financer que poden ajudar les nostres entitats a trobar una estabilitat econòmica.

Pascual Castelló va voler destacar el compromís acordat per part de Caixa Popular de crear unes beques per a dones amb discapacitat que ajudaran a potenciar l’ocupabilitat de les nostres usuàries d’itineraris d’inserció.

Altres punts interessants que s’inclouen en l’acord són:

Ús per part Caixa Popular de la borsa d’ocupació de COCEMFE València com un recurs més d’obtenció de candidatures per a afavorir la inserció de persones amb certificat de discapacitat.

L´estudi de les necessitats de finançament que puguen tindre les organitzacions federades a COCEMFE València o la pròpia COCEMFE València per a oferir la millor alternativa possible.

Obrir diferents línies d’actuació dins del marc de Responsabilitat Social Corporativa de totes dues entitats (Participació en jornades de sensibilització, ús d’espais de comunicació per a difondre notícies del col·lectiu, cessió d’espais per a actes de les nostres entitats…)

La signatura del conveni és l’inici d’un espai de treball en comú entre totes dues entitats on es buscaran vies de col·laboració innovadores i beneficioses per al nostre col·lectiu.