El president de COCEMFE València visita el Centre CREAP

El passat dia 5 de març, Juan Mondejar acompanyat per un parell de tècnics de l’entitat van visitar el CREAP. 

El CREAP és el centre de Referència Estatal d’atenció a persones amb Malaltia mental Greu situat a València en Carrer Terrateig núm. 5. Part de l’equip de COCEMFE València, va tindre ocasió de realitzar una visita a les seues instal·lacions acompanyats pel seu Director Iago Donis, així com de la tècnic responsable d’ocupació, Lucia Estrugo. 

Les persones amb malaltia mental, especialment aquelles que presenten trastorns mentals greus, constituïxen un col·lectiu d’atenció prioritària. El seu elevat número, la necessitat d’una cobertura suficient amb el seu nivell de recursos soci sanitaris semblants al d’altres persones amb discapacitat, així com la varietat i complexitat de les necessitats que presenten, justifiquen esta prioritat per part de l’Estat. 

Si bé COCEMFE València és la Federació de persones amb discapacitat física i orgànica, la visita forma part d’una intenció d’ambdós organitzacions a intercanviar informació d’interés per al col·lectiu de la discapacitat, a més d’establir línia de treball en xarxa.