Gran jornada cultural en COCEMFE València amb l’acte principal de la primera edició de “DESCÚBRETE”

La setmana passada vam viure una gran jornada cultural en COCEMFE València amb la primera edició de “DESCÚBRETE”, una iniciativa cultural impulsada per COCEMFE València i David Silvestre, Gestor Cultural que ha col·laborat des del primer moment.

La jornada va arrancar amb la inauguració de l’Exposició d’Art i Fotografia en l’Hall de l’Entitat. En l’exposició van participar Concha Martínez, associada d’ACVEM, Frank Sánchez i les entitats federades Taller d’Independència, ADAI-CV, ALCE, en l’apartat de fotografia, Angie Gomes, Paula Lara i les companyes de Scrapbooking, en l’apartat d’art.

Més tard va començar DESCOBREIX-TE, un espai que, durant dues hores d’actuacions, tractava de mostrar, expressar i descobrir el talent davant d’un micro de les nostres persones associades.

Comencem puntuals, a les 18.30 sense un seient lliure a la sala. Al voltant de 50 persones van poder gaudir d’un espectacle carregat d’emoció i sorpreses.

En DESCOBREIX-TE, vam poder gaudir de música en directe i la lectura de poesia i relats curts en viu.

Agrair als i les participants Alex San (ALCE), Rosa Martínez(AFIVAN), José Vicente García (APIP) ,Áaron Baviera (ALCE) i Yasmina Galán (AVALUS) pel seu talent i compromís amb el col·lectiu. I a Maria José Martínez (Junta Directiva de COCEMFE València) i Paula Lara (APIP) per recitar-nos un poema sorpresa.
Menció especial per als convidats a DESCOBREIX-TE, Enric Casado i Julián Quiralte, que ens van mostrar una mínima part del seu art en l’escenari i van fer vibrar dels assistents.

Finalment, queda agrair a Concha Martínez pel seu paper com a fotògrafa de l’esdeveniment i enviar-nos el resultat com més prompte millor.

Repetirem en 2020!

Empresa col.laboradora:
consum cooperativa