I Desdejuni Empresarial COCEMFE València: “Empreses socialment Responsables”

Dimarts Passat dia 11 va tindre lloc en les nostres Instal·lacions el I Desdejuni Empresarial de COCEMFE València amb la participació de 13 empreses del teixit empresarial de la Província.

La jornada s’emmarca dins de les accions del Programa d’Itineraris Integrats per a la Inserció Sociolaboral de Dones amb Discapacitat, cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, que pretén millorar l’ocupabilitat de les dones ateses.

Este desdejuni ha consistit en un acostament de la realitat de les nostres persones usuàries al nostre teixit empresarial més pròxim, les nostres empreses proveïdores.

La finalitat ha sigut l’establiment de sinergies, oferint-los la possibilitat a les empreses de col·laborar en projectes que milloren les condicions de vida de les persones, aportant-los exemples de participació activa.

Durant el desdejuni es va donar l’oportunitat a les empreses d’explicar els seus principals projectes relacionats amb la Responsabilitat Social Corporativa, per a continuació, fer un debat on van sorgir idees molt interessants de participació activa, voluntariat Empresarial i possibilitats d’inserció per a les nostres beneficiàries del programa. Finalment, les empreses van intercanviar contactes professionals.

Des de COCEMFE València volem agrair la participació de Triodos Bank, MC Formación, Manipulados Catarroja, Ortopedia Brasil, Farmacia A. Lorenzo, Dependencia Asegurada, Arunai Yoga, Fet de Vidre, Cualtis, Gsoft, Diodo Media, Rodem Ortotec i Major Developers por la seua implicació.

Galeria d'imatges