INCORPORA FORMA A INTERIM GROUP EN OCUPACIÓ I DISCAPACITAT

Divendres passat dia 30/04/2021 en la seu de INTERIM GROUP , a Torrent, es va impartir formació als Consultors d’aquesta empresa per part de Noemi Ramos , de l’Entitat Bona Gent , juntament amb Estela Ruiz, de COCEMFE València.

Aquesta formació s’emmarca dins de les premisses del pla estratègic del programa INCORPORA, on preteníem des de COCEMFE València en el 2021, potenciar el treball en xarxa i poder formar a professionals que han de treballar a vegades amb el col·lectiu de persones amb discapacitat.

INTERIM GRUOUP és una empresa dedicada al sector de ETT, consultoria, outsourcing , formació que treballen sobretot amb vacants en llocs del sector industrial, logístic, sector agrari entre altres…

El contacte d’amb aquesta empresa va ser facilitat per un dels Gestors de la Caixa que col·laboren de manera habitual amb el programa INCORPORA qui ens va obrir portes a poder conéixer l’empresa i d’aquesta reunió va sorgir la possibilitat de poder impartir formació sobre ocupació i discapacitat, davant el gran desconeixements dels professionals en aquesta matèria.

La sessió es va realitzar de manera presencial per a sis  tècnics però va ser seguida per streaming per tècnics de INTERIM GROUP d’altres localitats , ja que l’empresa té seu a part de Diverses localitats de Comunitat Valenciana, a Barcelona, Andalusia i Múrcia.

Des de COCEMFE València volem potenciar aquest tipus d’iniciatives que donen a conéixer la nostra organització, i ens permet sensibilitzar a professionals que en algun moment poden treballar amb el col·lectiu.