COCEMFE VALÈNCIA DIFON EL SEU SERVEI D’INTEGRACIÓ LABORAL A TÈCNICS DE LABORA de VALÈNCIA I ALACANT

Ahir dia 06/05/2021, COCEMFE València, va organitzar una webinar destinada a personal Tècnic de LABORA amb la finalitat que els professionals d’aquesta organització, coneguen el Servei d’Integració Laboral dels COCEMFES de les tres províncies( Alacant , València i Castelló) , així com donar a conéixer el programa INCORPORA, d’exclusió social i atenció de persones amb discapacitat , subvencionat per l’Obra social de la Caixa.

La jornada, realitzada per iniciativa de COCEMFE VALÈNCIA, va comptar amb la participació d’uns 30 professionals de Labora de diferents oficines de València i Alacant.

La ponència va ser desenvolupada per Estela Ruiz que va abordar temes com a Discapacitat vs INCAPACITAT, la fitxa de Capacitat a l’efecte de demanda d’Ocupació, com enfocar el currículum de les persones amb discapacitat, borses d’ocupació del col·lectiu i programa INCORPORA.

Els tècnics de Labora van valorar molt positivament la xarrada, indicant la utilitat i practicitat per a l’acompliment del seu treball quotidià.