Skip to content

‘Itineraris d’inserció laboral per a dones amb discapacitat’ completa la primera edició del Taller Canva

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

Aquesta setmana, el grup d’‘Itineraris d’inserció laboral per a dones amb discapacitat’ de COCEMFE Valencia ha completat el primer taller de Canva amb l’objectiu de millorar les competències digitals de les beneficiàries del programa.

Canva és una ferramenta online de disseny gràfic d’ús gratuït. Entre les seues funcionalitats està la del disseny de Curruculum Vitae amb plantilles d’estil visual que aconsegueix crear CVs amb dissenys cridaners que trenquen amb la monotonia dels clàssics CVs elaborats amb editors de text.

El taller ha finalitzat amb un concurs de disseny de CV amb Canva. La beneficiària guanyadora ha sigut obsequiada amb un regal i un diploma com la primera guanyadora de concurs COCEMFE Valencia Canva.

Des de COCEMFE Valencia es continua apostant pels itineraris individualitzats com a metodologia de treball per a les persones de la nostra borsa interessades en participar a projectes d’inserció laboral.

Si estàs interessada a sumar-te al programa, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres enviant un mail a: empleo@cocemfevalencia.org, o telefonant al 963 83 77 08.

 

Amb la col·laboració de:

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas