Skip to content

Si formes part de COCEMFE València, renovar el carnet de conduir serà més barat i senzill

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

  • COCEMFE VALÈNCIA i el Centre Psicomédico FRAU refrenden el seu compromís de col·laboració

 

COCEMFE ValènciaCentre Piscomédicos FRAU han renovat el seu conveni de col·laboració amb l’objectiu de beneficiar als socis  i sòcies pertanyents a les associacions que integren COCEMFE València. A l’acte de signatura van estar presents la presidenta de COCEMFE València, Maria José Martínez Casamayor i Pedro García, president d’ADEMVA.

Ubicat al carrer Mora de Rubielos núm.14 baix de València, a pocs metres de la DGT, Psicomédicos FRAU és una empresa familiar d’extensa trajectòria al sector dels certificats mèdics per a la renovació del permís de conduir, armes, nàutica i altres certificats mèdics. Aquesta entitat de caràcter privat compta amb l’homologació de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, el Ministeri d’Interior, així com del Ministeri d’Indústria, energia i turisme. D’altra banda, FRAU també col·labora amb la Federació de Motonàutica, l’Ajuntament de València o la Direcció General de Trànsit en l’expedició de tota mena de certificats mèdics i tramitació del permís de conduir.

Des de Psicomédicos FRAU, organització que, a més, presta ajuda als malalts d’esclerosi múltiple d’ADEMVA, saben que les persones associades necessiten un certificat mèdic per a tramitar el seu carnet de conduir, per tant, volen facilitar aquest procés que, moltes vegades, resulta complicat degut a les restriccions que puguen haver-hi.

  • DESCOMPTES:

– Preu especial certificats mèdics ……..….25€
– Aplicable a familiars i amics
– Tramitació gratuïta del permís de conduir (s’estalviaren fer les molestes cues, no inclou taxes).
– Suport en tele-assistència sanitària diferenciada.
– Consulta i valoració mèdica prèvia sense cost.
– Resolució d’incidències en Trànsit (DGT).
– Servei de cita prèvia.

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas