Jornada formativa en la Mancomunitat de la Hoya de Buñol-Chiva

Ahir l’equip de professionals de COCEMFE València es va desplaçar a Yátova per a impartir un taller formatiu de Competències per a la cerca d’ocupació dirigida a dones en situació de desocupació.

El taller es va centrar sobretot en aspectes com l’autoestima, motivació i l’autoconcepte, molt importants, per a conéixer les nostres capacitats i mantindre una motivació alta a l’hora d’encarar un procés com la cerca d’ocupació.

En el taller van participar dones dels pobles de la comarca i les nostres usuàries del programa “Itineraris individualitzats per a dones amb discapacitat” residents en la zona.

La jornada va ser tot un èxit d’assistència i participació, respectant en tot moment les mesures establides davant la pandèmia que estem vivint.

 

Durant aquest any 2020 hem col·laborat amb la Mancomunitat  acostant el nostre servei d’integració laboral a les persones interessades a accedir a la nostra borsa d’ocupació i a diverses dones que han sigut beneficiàries del nostre programa d’itineraris individualitzats per a dones cofinançat per Fons Social Europeu i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives.

Des de COCEMFE València volem agrair a l’equip de professionals de la Mancomunitat de la Hoya el seu esforç a ajudar-nos a organitzar la jornada i prestar-nos les instal·lacions necessàries.

"Actuación cofinanciada por la Unión Europea a través del Programa Operativo del Fondo Social Europeo (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020"