Les usuàries del programa d’itineraris participen en una dinàmica de grups en Caixa Popular

Caixa Popular ens ha obert les seues portes per a desenvolupar una Dinàmica de grups amb les dones participants del “Programa d’Itineraris per a Dones amb discapacitat” que estem desenvolupant des del mes de juliol.

Aquesta oportunitat, ens ha permés posar en pràctica les nostres habilitats i competències en un procés selectiu.

 

Agrair a Caixa Popular la seua rebuda tan cordial, compartint el seu espai i temps amb nosaltres. La professionalitat mostrada, indicant aspectes de millora en la nostra participació de la dinàmica, per a millorar la nostra ocupabilitat. I la sensibilitat cap al nostre col·lectiu, cuidant cada detall i fent possible l’accés a totes les participants del programa que han volgut assistir.


Aquest tipus d’accions de bones pràctiques i implicació per part de les nostres empreses, esperem que servisquen d’exemple a unes altres que en qualsevol moment desitgen col·laborar amb la inserció laboral de persones amb discapacitat.

El programa desenvolupa activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i recolzar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que milloren la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.