Nou taller d’Imatge Personal aplicada a les entrevistes de treball

Hui les nostres xiques d’Itineraris d’Inserció Laboral per a dones amb discapacitat han participat en el Taller Imatge personal per a una entrevista de treball, on hem comptat amb la col·laboració Whymma, sòcia de APIP CV (Associació de pòlio i post pòlio de la Comunitat Valenciana), “beauty bloguera”.

Ens ha explicat com maquillar-nos d’una forma senzilla i personal per a obtindre èxit en les entrevistes de treball, explicant-nos pas a pas, trucs per a tindre un aspecte natural que ens afavorisquen.

Tindre una bona imatge inspira seguretat, confiança i desperta en interés de la persona entrevistadora.

Davant una entrevista de treball, són moltíssimes les coses que hem de preparar. Més enllà de saber transmetre nostra interés, adequació al lloc de treball, professionalitat i un bon nivell de comunicació, haurem de transmetre una bona imatge, ja siga per a una entrevista presencial o en una entrevista online.

Amb aquest taller tanquem les sesions grupals de dones amb discapacitat dins del programa d’Itineraris individualitzats per a dones amb discapacitat cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

 

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.