Seguim amb la formació de les nostres usuàries d’Itineraris individualitzats per a dones amb discapacitat

La setmana passada es va realitzar un nou taller formatiu dirigit a les nostres usuàries d’itineraris d’inserció per a dones amb discapacitat,cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

En aquesta nova sessió hem aprofundit en la situació actual del mercat laboral sempre des de la perspectiva del nostre col·lectiu. Vam poder debatre sobre els sectors que més oportunitats laborals ofereixen i com ha canviat el mercat laboral respecte a la nova situació que estem vivint de pandèmia.

A demés, es va entregar material sobre vies d’accés i recursos de recerca d’ocupació.

Com a novetat aquesta sessió s’ha impartit en modalitat mixta. Van assistir diverses usuàries a les nostres instal·lacions sempre respectant els protocols establits pel COVID. De forma simultànea un altre grup d’usuàries es van connectar a través d’una plataforma online de comunicació per a seguir el taller des dels seus domicilis. És la primera vegada que realitzem aquest tipus de taller i el resultat ha sigut molt satisfactori per part dels tècnics.

El programa seguirà la pròxima setmana amb més sessions individualitzades amb l’equip d’orientadors i amb el tancament de la convocatòria de 2020.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”