Nova sessió de la comissió de Sanitat de COCEMFE València (CSdCV)

La comissió de Sanitat de Cocemfe Valéncia (CSdCV), es va reunir el primer dimarts de Febrer per a treballar diferents temes relacionats en la sanitat i el seu entorn Sociosanitario.

En esta ocasió les diferents entitats participants varen dialogar sobre els problemes que estan sorgint en el nou sistema de recepta electrònica i la periocitat en alguns medicaments, sobretot en patologies cròniques.

La problemàtica que està generant-se per la rodalia a centres educatius de locals d’apostes, aixina com la proliferació de publicitat en mitjans de comunicació al respecte.

 

El tema de el +33% del Grau de discapacitat, les seues revisions i dictàmens a la baixa, la situació de les pensions per incapacitat Total, Absoluta i Parcial, el nou Catàlec OrtoProtesico o el funcionament de la comissió de Cadires, han segut temes d’interés en esta reunió de Febrer.

Des de la CSdCV, vàrem continuar treballant per millorar els diferents aspectes Soci-Sanitaris de la Comunitat Valenciana, per el que seguim necessitant l’inestimable colaboració de les entitats pertanyents a Cocemfe Valéncia.

Si estes interessat en participar, contacta en l’entitat o escriu-nos al correu electrònic de la Comissió:   

comisionsanidad@cocemfevalencia.org