COCEMFE València promourà la integració laboral de persones amb discapacitat

COCEMFE València desenvoluparà durant el 2020 el projecte “Servei d’integració laboral per a persones amb discapacitat”, amb el qual es pretén atendre unes 300 persones amb discapacitat de nova incorporació. 

També s’informarà i sensibilitzarà al teixit empresarial valencià per a promoure la creació d’oportunitats d’inserció laboral. Es preveu aconseguir unes 100 contractacions de persones amb discapacitat tant en empreses ordinàries com en centres especials d’ocupació.


Aquest projecte pretén integrar en el món laboral a dones i homes amb discapacitat per a normalitzar la seua situació, així com que la societat deixe de veure a la persona amb discapacitat des d’una actitud protectora i paternalista i començar a veure-les com a persones capaces de dur a terme una activitat laboral.


Aquest projecte s’executarà gràcies a la subvenció de 44.500 euros procedent de la Convocatòria del Pla de Prioritats de Fundació ONCE, dins del Pla d’ocupació i formació, entre altres subvencions públiques i privades.