COCEMFE València i Bona Gent imparteixen una acció de sensibilització a EULEN

COCEMFE València i Bona Gent imparteixen una acció de sensibilització a l’empresa EULEN dirigit a personal encarregat i personal de RRHH.

Ahir dia 24/02/2020 Estela Ruiz, tècnic de COCEMFE València i Noemí Ramos, tècnic de Bona Gent, ambdues tècnics del Programa INCORPORA, van realitzar una sessió formativa per a sensibilitzar a encarregats i encarregades, personal itermedi i personal d’RR.HH en temes referents a selecció i inclusió de persones amb discapacitat en l’empresa.


L’activitat va durar 3 hores, on es van prendre “bona nota” d’accions que impedeixen en moltes ocasions incorporar persones amb discapacitat en l’empresa, com els horaris i falta de transport o la petició de funcions incompatibles amb la seua discapacitat.


L’empresa comenta les seues dificultats a atendre certes peticions ja que en ser empreses de serveis, els clients tenen grans exigències que cobrir.

Agraïm l’interés i iniciativa de l’empresa a sensibilitzar als seus treballadors i treballadores per a poder afavorir la inclusió de persones amb discapacitat en l’empresa.