Primer Taller dirigit a Cuidadors del programa ADF de COCEMFE València

El divendres 28 de juny es va realitzar en la seu de COCEMFE València, situada al carrer Torres 12, una activitat formativa dirigida a cuidadors no professionals de persones en situació de dependència. Va ser impartida per la nostra Terapeuta Ocupacional Laura Juste.

Es van tractar temes relacionats amb la cura dels propis cuidadors, higiene postural, com realitzar mobilitzacions de forma segura i la prevenció de les úlceres que poden derivar del repòs a llarg termini.

Tots els assistents van participar de forma molt activa i van demostrar gran interés en els temes tractats. Amb aquesta sessió s’inicia un cicle de tallers inclosos en el Programa “Descans i Suport a famílies cuidadores de persones amb discapacitat en situació de dependència” dirigits a l’apoderament dels nostres usuaris i les seues famílies.

Recordar que el programa està finançat per la Convocatòria per a la realització de programes d’interés general per a atendre finalitats de caràcter social amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques en la Comunitat Valenciana, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.