Reunió de Març de La comissió de Sanitat de Cocemfe València (CSdCV)

La comissió de Sanitat de Cocemfe València (CSdCV), es va reunir el primer dimarts de Març per a continuar treballant els diferents temes relacionats amb l’entorn Sociosanitari i la sanitat.

Es valora en positiu l’impuls donat des de la web de Cocemfe València i també per les diferents entitats. S’aprova prorrogar-ho fins a finals de Març, tal com es va acordar, i el mes d’abril, realitzar l’informe final, que es remetrà a la Conselleria de Sanitat. I als diferents estaments Soci-Sanitari.

Hem tractat novament temes com la problemàtica sorgida per la proximitat de locals d’apostes a centres educatius, així com la gran quantitat de publicitat en mitjans de comunicació sobre aquest tema. S’aprove en l’anterior reunió, a indagar en la normativa i realitzar una NdP (Nota de Premsa) referent a aquesta influència negativa en l’entorn escolar. Finalment, i davant la quantitat de NsdP realitzades per diferents estaments i davant una pròxima Llei sobre aquest tema, la CSdCV es manté en pausa a costa de canvis en la normativa.

També comentem el tema del grau de discapacitat, per a la gratuïtat de l’assistència Jurídica amb més del 33% per exemple. El desori en tot el procés des que se sol·licita fins que arriba la resolució, perquè a la Comunitat Valenciana es tarda 30 mesos i fins i tot en algun cas els 36, mentre que en províncies com Navarra el temps de resposta del mateix procés sol ser de 6 mesos màxim. Queda patent que les revisions del grau de discapacitat van molt a la baixa.

Si estes interessat en participar, contacta en l’entitat o escriu-nos al correu electrònic de la Comissió:   

comisionsanidad@cocemfevalencia.org