Skip to content

Reunió per a avaluar el projecte pilot “COCEMFE València en ruta” Foia de Buñol – Chiva

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

Aquest matí s’ha realitzat una reunió a través de videoconferència per a avaluar el projecte “COCEMFE València en ruta” Foia de Buñol – Chiva. A la reunió han assistit els representants de COCEMFE València, Pascual Castelló com a president i Ezequiel Ruiz, vicepresident i responsable de l’àrea d’ocupació. Per part de la Mancomunitat ha participat Miguel Tórtola, president de la mancomunitat i l’equip tècnic de totes dues entitats que han col·laborat aquest últim any perquè el projecte fóra una realitat.

COCEMFE València en ruta és un servei Itinerant d’atenció integral per a Persones amb Discapacitat, on s’han realitzat accions d’orientació laboral, inscripció a la borsa d’ocupació de l’entitat i itineraris individualitzats a persones residents en la Foia de Buñol. D’altra banda, s’ha contactat amb el teixit empresarial de la zona per a facilitar l’accés a una ocupació digna a les persones amb discapacitat ateses.

Malgrat l’any complicat que s’ha viscut s’ha destacat en la reunió els resultats obtinguts. S’ha donat assessorament i orientació laboral a 28 veïns i veïnes de la Mancomunitat, i s’han realitzat 5 itineraris individualitzats a dones amb discapacitat, on un tècnic de COCEMFE València, setmanalment ha acudit a la Mancomunitat a atendre aquestes persones.

S’han obtingut 17 contractes de persones residents en la Mancomunitat gràcies a la intermediació del Servei d’Ocupació de COCEMFE València.

També s’han realitzat reunions i trobades amb professionals de l’àmbit social, càrrecs públics de la zona i tallers grupals amb persones amb discapacitat, amb l’objectiu de sensibilitzar i donar visibilitat al col·lectiu de persones amb discapacitat.

El compromís de totes dues entitats és continuar col·laborant i buscar noves línies d’actuació perquè el projecte es consolide en la zona. Miguel Tórtola ha destacat que és primordial millorar aspectes com el transport públic o l’accés a les noves tecnologies per a continuar millorant l’accés a una ocupació digna de les persones amb discapacitat.

Pascual Castelló ha destacat la importància d’implicar al màxim les administracions públiques per a continuar amb aquestes accions fora de l’àmbit de València capital i també, implicar les entitats socials de la zona per a treballar totes a una en la millora de la vida del col·lectiu que representem.

En 2021 seguirà la col·laboració entre totes dues entitats buscant noves línies d’actuació per a continuar arribant a les persones que necessiten la nostra atenció com a entitat referent en el col·lectiu de discapacitat.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas