Sessió de març de la Comissió d’Accessibilitat de COCEMFE València

La Comissió d’Accessibilitat de COCEMFE València es va reunir telemàticament el dia 2 de març de 2021. Es van tractar els següents temes:

Es va informar sobre la resposta rebuda de la Delegació de Gestió d’Obres d’Infraestructures sobre la nostra petició de completar l’execució del projecte Fer accessibles les voreres del carrer Navarro Cabanes, dient que van fer més intervencions en la vorera sud i no arribava el pressupost per a les 2 que queden en la vorera nord i que les executaran al més prompte possible.

El projecte presentat enguany als pressupostos participatius DecidimVLC s’ha desestimat pels tècnics per sobrepassar el seu cost el pressupost total destinat al Districte.

Respecte a l’accés a l’Àrea de Prioritat Residencial (APR) ’Ciutat Vella Nord’ s’ha enviat carta informativa a totes les associacions i s’ha publicat una nota en la web. També s’ha enviat un escrit a la regidoria sol·licitant millorar la informació en la seua pàgina web i facilitats per al tràmit de sol·licitud en els visitants ocasionals.

Es va informar sobre la segona reunió del Consell Consultiu de l’EMT i de la visita per a veure el prototip de les noves marquesines, al qual es van aportar les propostes que van sorgir en la passada reunió de la Comissió. S’anima a notificar a atenció a la ciutadania d’EMT per web o e-mail les incidències en el servei. I a continuar recopilant dades de parades amb problemes d’accessibilitat. S’ha enviat a EMT un informe sobre problemes en les parades, amb un llistat de parades amb problemes i propostes de millora.

Es comenta la situació actual dels serveis i taules accessibles al parc del Canaló de Mislata, sobre el que es cursarà un escrit, i també sobre les places reservades recentment assenyalades en la zona de l’Albereda prop de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Es comenta i s’anima a utilitzar el servei de OCOVAL (Oficina de Coordinació d’Obres de València) per a comunicar incidències de desperfectes en la via púbica a través del seu web o e-mail, especialment en el paviment, a València ciutat, que reparen en 72h.

Es fa una revisió dels requisits que ha de reunir l’itinerari per als vianants accessible.

S’està fent una revisió dels problemes d’accés al passeig marítim de València.

La Comissió d’Accessibilitat de COCEMFE València es reuneix normalment els primers dimarts de mes i està oberta a la participació de totes les associacions membres. Disposa del següent correu electrònic: accesibilidad@cocemfevalencia.org