Sessió d’octubre de la Comissió d’Accessibilitat de COCEMFE València

La Comissió d’Accessibilitat de COCEMFE València es va reunir el dia 1 d’octubre en la seua reunió mensual. Els principals temes tractats van ser els següents:

Col·laboració amb el Projecte Social SOLIDARIS “Mercats+Solidaris”, de l’associació Rs+Pimes, en la seua acció per l’Accessibilitat en el Mercat de Rojas Clement els dies 23 al 26 d’octubre.

Xarrada sobre els aspectes més importants de l’Ordenança de mobilitat per a les persones amb mobilitat reduïda en la fira ACTIVA’T el dia 5 d’octubre a les 18h.

Revisió de les últimes actuacions en accessibilitat d’FGV (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana) en Metrovalencia, amb la renovació d’ascensors en diverses estacions, i sol·licitud de reunió amb el seu Director Gerent.

Problemes d’accessibilitat en RENFE Rodalia.

Platges: Recaptar més dades per a avaluar la campanya d’enguany.

Nou Decret 65/2019 del Consell, de regulació de l’accessibilitat en l’edificació i en els espais públics, a la Comunitat Valenciana, en vigor des de mitjan juliol.

Reflexió sobre el termini de la data en la qual és exigible l’accessibilitat en espais i edificacions que siguen susceptibles d’ajustos raonables.

La Comissió d’Accessibilitat de COCEMFE València es reuneix normalment els primers dimarts de mes i disposa del següent correu electrònic:

accesibilidad@cocemfevalencia.org