La Beca IEMtegración ha sigut atorgada a Raúl Sanz per a formar-se en el Programa Superior d’Agile Project Management

IEM Business School ha fet lliurament a Raúl Sanz, realitzant estudis d’Enginyeria aeroespacial, la quarta Beca IEMtegración, que cobreix el 100% del cost de cursar un Postgrau en IEM.

En aquest cas, el candidat seleccionat cursarà el Programa Superior d’Agile Project Management, que donarà començament el pròxim 18 d’octubre de 2019.

Enguany hi ha hagut un augment de les sol·licituds rebudes i el procés de selecció realitzat per Carmen Tarín, Directora de IEM, Sagrari Latorre, Responsable d’Alumni de IEM i Estela Ruiz, Tècnic de COCEMFE València, Federació d’Associació de Persones amb discapacitat física i orgànica de la província de València, ha sigut realment complex donat el nombre de sol·licituds i el potencial dels candidats. 


Carmen Tarin, Directora de IEM, va destacar que “any rere any, promocionar a una persona amb discapacitat, a través d’un dels nostres postgraus, és una experiència molt enriquidora que ens il·lusiona cada any més”.

 

“A més, en aquesta ocasió, el candidat podrà formar-se en el Primer Programa Superior d’Agile Project Management amb un claustre altament potent. Sens dubte, serà una Experiència IEM molt satisfactòria, tant per a l’alumne com per als seus companys de grup”.
Amb la realització d’aquest postgrau d’Agile Project Management, Raúl desitja obtindre coneixement de gestió de projectes àgils per a poder aplicar-los al sector de l’enginyeria.

Al llarg de les quatre edicions de la concessió d’aquesta beca, IEM Business School ha destinat un total de 11000 euros, una iniciativa emmarcada en el seu programa de Responsabilitat Social Corporativa.
L’objectiu és millorar la formació dels professionals per a adaptar els seus coneixements a les necessitats empresarials i garantir la seua inclusió laboral en ocupacions de qualitat que estan demandant les empreses, sense que la seua situació de discapacitat interferisca. 

Agrair a COCEMFE València el seu suport i col·laboració en aquesta iniciativa que promou la formació i ocupabilitat en el mercat laboral a persones amb discapacitat.