Sessió d’octubre de la Comissió de Sanitat de COCEMFE València

La Comissió de Sanitat de Cocemfe València, es va reunir el primer Dimarts del mes d’Octubre, com es habitual, i entre altres temes sociosanitaris es va parlar:

Els escrits pendents d’enviar als diferents representants de la cosellería de Sanitat de la GV.

Les diverses trobades que sorgeixen aquests últims trimestres com per exemple el 5 d’ octubre , en la localitat d’Ontinyent, AMO (que enguany celebra el seu 40a aniversari) realitza les seues jornades de convivència anual. 

El 24 d’octubre en el día Mundial de la PÒLIO, en què APIP-CV llegirà un manifest en la plaça de l’ajuntament de València (sobre vacunació, situació actual, síndrome Post-Pòlio, etc.). 

El 25 d’ octubre, a la ciutat d’Alacant, lliurament dels premis FUDALUCE, pel seu treball contra la ceguesa. En aquesta ocasió recau  sobre la Universitat d’Alacant. 

El 14 de Novembre es commemora el Día Mundial de la DIABETIS. 

El 3 de Desembre, diferents actes amb motiu del Dia Internacional de les Personas amb Discapacitat.

També el 18 de Desembre, Dia Nacional de l’ESCLEROSI MÚLTIPLE, amb els diferents actes que portaran a terme les entitats d’aquesta patologia.

Ja s’ha acabat el projecte “Coneix la nostra realitat” el qual es penjara durant aquest mes en les RRSS i s’enviarà a les associacions federades a Cocemfe València.

Es va parlar sobre el nou Catàleg ortoprotèsic que se està elaborant per part de la GV.

NO s’ha deixat el tema de les bascules en els centres sanitaris per a PMR i sobretot usuàries de cadira de rodes, la humanització de la sanitat, etc.

Si desitges participar o col·laborar pots escriure al correu de la comissió comisionsanidad@cocemfevalencia.org