Sessió grupal d’autoconeixement en el Programa d’itineraris per a dones amb discapacitat

En COCEMFE València hui arranquen els nostres tallers per a millorar l’ocupabilitat de dones amb discapacitat dins del programa d’Itineraris individualitzats per a dones amb discapacitat cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

En la sessió hem treballat l’autoconeixement enfocat a descobrir quines són les nostres potencialitats i fortaleses, és a dir les nostres habilitats transversals, aquestes seran importants en qualsevol ocupació i tasca que exercim i conéixer-les i potenciar-les ens permet oferir alguna cosa més, un plus en el nostre perfil curricular.

Per a la seguretat de les assistents als tallers grupals estem aplicant protocols COVID-19 per a minimitzar el risc de contagi. A demés, es potenciarà el seguiment de les nostres accions formatives i sessions individuals de manera online, facilitant l’accés a plataformes segures i adaptades al nostre col·lectiu.

Moltes gràcies a les assistents per participar de manera activa i per col·laborar amb totes les mesures de seguretat requerides en aquests moments.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”