Set persones del Servei d’Integració Laboral de COCEMFE València han participat en el procés de selecció de personal del Projecte Frida de Pull & Bear

Set persones del Servei d’Integració Laboral de COCEMFE València han participat en el procés de selecció de personal del Projecte Frida de Pull & Bear. Aquesta iniciativa de l’empresa pretén la contractació de 50 persones amb discapacitat en les diferents botigues de Pull & Bear de tota Espanya, col·laborant amb COCEMFE en diversos territoris.

Finalment el 27 de novembre s’incorpora una de les nostres candidates, participant del projecte d’ITINERARIS D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL PER A DONES AMB DISCAPACITAT.

Hui hem tingut la possibilitat de participar en una de les seues reunions “Nipones”. 

Es tracta de reunions breus on tot l’equip de botiga comparteix idees, intentant generar sentiment de pertinença, alimentant la motivació de les plantilles i plantejant els objectius del dia.


COCEMFE València ha pogut donar a conéixer el projecte d’itineraris per a dones amb discapacitat i donar una visió general del col·lectiu per a facilitar la incorporació de la nostra usuària. Tot l’equip s’ha mostrat molt implicat.

Donar les gràcies a empreses com Pull & Bear que han demostrat el seu compromís amb el col·lectiu de persones amb discapacitat

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”