COCEMFE VALÈNCIA torna a col.laborar amb un taller d’ORIENTACIÓ LABORAL per a usuaris de la AECC

La setmana passada COCEMFE València va tornar a desplaçar-se a la seu a València de AECC (Associació Espanyola contra el Càncer) per a impartir un taller d’Orientació Laboral.

En l’anterior taller impartit al juny d’enguany diverses persones assistents van accedir a programes d’itineraris de COCEMFE València obtenint dues insercions laborals durant aquests últims mesos.

Les dues entitats van valorar molt positivament els resultats obtinguts i la idea és continuar reforçant els vincles i continuar sumant forces per a la millora de les nostres persones usuàries.

El nostre objectiu principal per a aquest taller era intentar que els assistents tocaren novament la realitat referent a la cerca d’ocupació, que se situaren i saberen per on  començar, com  i  on buscar  ocupació  tornant a  agafar les regnes de la seua vida.

També es va presentar de nou a les dones assistents el programa “Itineraris d’inserció per a dones amb discapacitat” amb l’objectiu de captar noves beneficiàries per al projecte que està duent a terme COCEMFE València durant aquest 2019 i que hi ha intenció de continuar l’any següent. En la sessió es va distribuir material i informació per a mostrar els avantatges de participar en un programa individualitzat i especialitzat en el col·lectiu.

Teresa  Martínez,  tècnic en  Integració  laboral de  Cocemfe   València va ser l’encarregada  d’impartir-ho,  aportant  també  les seues vivències en primera persona dins d’aquest col·lectiu.

Des  d’ací   agraïm    a  els  assistents  la  seua  bona  predisposició, la  seua il·lusió i  interés,  la qual cosa ens va permetre  desenvolupar  un  taller actiu,  dinàmic i totalment participatiu.  

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”