Setmana de tallers grupals en el projecte ”Itineraris d’Inserció soci laboral de Dones amb discapacitat”

Aquesta setmana ha sigut molt productiva per a les nostres usuàries del programa de ”Itineraris d’Inserció soci laboral de Dones amb discapacitat” que han participat en diverses sessions grupals amb l’equip tècnic de COCEMFE VALÈNCIA.

S’han realitzat sessions d’Autoconeixement, per a identificar les nostres fortaleses i febleses i poder concretar el nostre objectiu professional, sessions de Vies d’accés a l’ocupació, per a conéixer les oportunitats que ens ofereix el mercat laboral i les formes d’accés, tant de forma digital com presencial.

Hem conegut com accedir a un Procés selectiu i superar-lo amb èxit.

La participants han mostrat una gran capacitat d’atenció, un bon nivell de participació i un compromís fantàstic, la qual cosa ens anima a continuar treballant en aquesta línia.

El Projecte “Itineraris d’inserció per a dones amb Discapacitat” està finançat per Fons Social Europeu i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”