Cas d’èxit d’un usuari de la nostra bossa d’ocupació gràcies al programa INCORPORA

Ahir  21 d’octubre en el marc de la ‘2a Setmana de l’emprenedoria’, el Consorci Pactem Nord va reunir al teixit empresarial del territori en la jornada ‘L’economia circular i la responsabilitat social’ -en el municipi d’Alboraia- on es van presentar els nous projectes emprenedors tutelats enguany des de l’àrea de promoció econòmica de l’entitat, com a exemple de projectes de responsabilitat social empresarial.

Les persones emprenedores que han participat en la taula ‘Economia circular i RSE a l’Horta Nord. Projectes emprenedors’ han presentat un perfil d’emprenedoria marcada, entre altres coses, pels principis i valors de la sostenibilitat mediambiental; són projectes modestos que, a escala reduïda i amb una projecció local, pretenen reduir l’ús d’inputs alhora que disminuir la generació de residus.

 

Una de les persones emprenedores que ha participat ha sigut Jhonny Zúniga, derivat per la nostra entitat Cocemfe València. Va obrir el mes de novembre de l’any passat Electrozúniga, un taller dedicat d’una banda a la reparació i manteniment d’equips d’hostaleria, i per una altra, a la reparació d’electrodomèstics domèstics, així com a la venda d’electrodomèstics de segona mà reparats amb peces també de segona mà.

Jhonny va tindre primer una entrevista per a accedir a la nostra bossa d’ocupació. En l’entrevista se’l va informar de la possibilitat de tindre assessorament d’una tècnic del Grup Incorpora sobre autoocupació. En el cas de Jhonny el treball en xarxa d’Incorpora li ha ajudat a aconseguir un dels seus somnis professionals.

COCEMFE València continua apostant per la intermediació i assessorament de persones demandants d’ocupació amb certificat de discapacitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.