Nous tallers de formació en competències per a l’ocupació de les nostres usuàries d’Itineraris

Role Playing de Entrevista amb les nostres usuàries

Nova setmana en COCEMFE València i seguint amb la dinàmica dels nostres tallers dins del programa de “Itineraris d’inserció per a dones amb discapacitat”, hem impartit la segona part del TALLER D’ENTREVISTA.

Gràcies a aquest taller hem posat en pràctica tots els coneixements, tècniques i habilitats necessàries per a aconseguir superar amb èxit una entrevista de treball, utilitzant com a eina de treball la tècnica del role playing.

Aquesta metodologia participativa, activa i dinàmica ens ha permés detectar i aprendre allò que fem bé i que hem de repetir en una entrevista de treball i allò que hem d’ometre o eliminar.
Aprenent a fer entrevistes!!

 

A altre, en finalitzar la sessió, l’equip tècnic ha inscrit a les usuàries interessades a assistir a la nova fira d’ocupació que es realitzarà el mes que ve a la ciutat de València.

Per a demà hi ha prevista l’última sessió grupal de la setmana per part de la nostra Psicòloga on es tractaren aspectes psicològics relacionats amb la cerca d’ocupació.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”