S’obri termini per a la Beca IEMtegración 2019 per a persones amb discapacitat

Per quart any consecutiu, IEM Business School obri el termini de recepció de candidatures de la Beca IEMtegración 2019 per a persones amb discapacitat. La beca consisteix a realitzar un postgrau de forma gratuïta durant el curs acadèmic 2019 – 2020.

COCEMFE València col·labora un any més aportant possibles persones interessades de la nostra bossa d’ocupació o associacions federades.

L’objectiu d’aquesta beca és millorar les competències d’aquest col·lectiu en risc d’exclusió, oferint-los formació qualificada per a facilitar la seua integració en el món professional, a més de desenvolupar el talent digital dels alumnes.

De totes les candidatures rebudes, que es podran presentar fins al 6 de setembre de 2019, es triarà a un professional que podrà cursar de forma completament gratuïta un dels Programes Superiors que s’imparteixen en aquesta escola de negocis en modalitat presencial amb un total de 200 hores. El cost mínim d’un Programa Superior en IEM Business School sense becar és de 2.950€.

Qui pot optar a la Beca IEMtegración?

La beca va dirigida a persones majors d’edat, principalment amb una discapacitat legalment reconeguda i amb capacitat cognitiva per a poder seguir el curs, interessats en algun dels següents Programes superiors:
Programa Superior de Comunicació i Màrqueting Online
Programa Superior de Direcció de Negocis Digital
Programa Superior de Direcció de Pimes i Tendències Digitals
Programa Superior de Seu, Sem i Analytics.
Programa Superior de Mobile Business.
Programa Superior de CRO i Analítica Web.
Programa Superior d’Agile Project Management.
La titulació exigida per a optar a la beca serà qualsevol tipus de formació que acredite les competències necessàries mínimes per a seguir un curs de postgrau.

Sol·licituds i termini de presentació

Les persones que complisquen els requisits exigits en les bases reglades de la beca IEMtegración, han de presentar les sol·licituds per correu electrònic a info@iembs.com entre el 26 de juny i el 6 de setembre de 2019.
Amb iniciatives com aquesta, inclosa dins del Pla de Responsabilitat Social Corporativa, IEM Business School pretén treballar per a tindre una societat més incloent. A més de fomentar el desenvolupament del talent digital de les persones amb discapacitat.


Adjunt l’enllaç a la web on està tota la info + les bases de la convocatòria + la sol·licitud.
https://iembs.com/noticia/beca-iemtegracion-2019-para-personas-con-discapacidad/