COCEMFE VALÈNCIA imparteix un taller d’ORIENTACIÓ LABORAL per a usuaris de la AECC

Dijous passat dia 27 de Juny ens vam desplaçar a la seu a València de AECC (Associació Espanyola contra el Càncer) per a impartir un taller d’Orientació Laboral.

El nostre objectiu principal per a aquest taller era intentar que els assistents tocaren novament la realitat referent a la cerca d’ocupació, que se situaren i saberen per on  començar, com  i  on buscar  ocupació  tornant a  agafar les regnes de la seua vida.

També es va presentar per a les dones assistents el programa “Itineraris d’inserció per a dones amb discapacitat” amb l’objectiu de captar noves beneficiàries per al projecte que està duent a terme COCEMFE València durant aquest 2019. En la sessió de va distribuir material i informació per a mostrar els avantatges de participar en un programa individualitzat i especialitzat en el col·lectiu.

Teresa  Martínez,  tècnic en  Integració  laboral de  Cocemfe   València va ser l’encarregada  d’impartir-ho,  aportant  també  les seues vivències en primera persona dins d’aquest col·lectiu.

Des  d’ací   agraïm    a  els  assistents  la  seua  bona  predisposició, la  seua il·lusió i  interés,  la qual cosa ens va permetre  desenvolupar  un  taller actiu,  dinàmic i totalment participatiu.  

Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020