Tanquem la tercera setmana de formació grupal amb les nostres dones d’itineraris individualitzats

Finalitza la formació del tercer grup de dones participants del programa de itineraris invidualitzats per a dones amb discapacitat.

Les dones destaquen la qualitat, diversitat i utilitat e la informació facilitada, ja que s’adapta a les seues necessitats i demanda actual.

Reconeixen la professionalitat i proximitat de l’equip tècnic del COCEMFE València i recomanarien aquesta formació a altres persones en la seua mateixa situació.

Ja són 16 persones les que han passat per aquesta formació grupal dins del programa d’itineraris i els agraïm la seua participació i interés.

El programa desenvolupa activitats encaminades a orientar, formar, capacitar, potenciar i recolzar el seu desenvolupament competencial dotant d’informació i recursos que milloren la seua situació de desocupació i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.


Aquesta setmana tenim programat un Taller de Linkedin i per a finalizar la setmana una visita a les instal.lacions de CAIXA POPULAR per a realitzar una dinámica de grups amb les dones del nostre programa.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”