Skip to content

Cicle Cultural DESCOBRIM

Torna el Cicle Cultural ‘Descobrim’, la iniciativa de COCEMFE VALÈNCIA que propicia un espai cultural d’intercanvi d’expressions artístiques que potencie la democratització de l’accés a la cultura per a les persones amb discapacitat física i/o orgànica.

 

Passat dimecres, 5 de juliol, la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència , va acollir la XII edició dels Premis COCEMFE València, els guardons que reconeixen la labor d’aquelles persones i entitats (públiques i privades) que treballen per la defensa de les persones amb discapacitat.

La gala, que ha coincidit enguany amb la clausura de la III edició del ‘Cicle Cultural Descobrim’, ha lliurat tres premis:

 

  • El Premi COCEMFE València 2023 a l’Entitat privada sensibilitzada amb la discapacitat ha sigut per a la Comissió Infantil de la Falla Sant Vicent-Periodista Azzati-Padilla pel seu esforç de visibilització de la discapacitat a través d’un dels seus monuments durant les falles celebrades el passat mes de març de 2023.

 

 

  • El Premi COCEMFE València 2023 a la Representant de la Cultura festiva normalitzadora de la discapacitat ha sigut per a Laura Mengó Hernández, Fallera Major de València 2023, per la seua contribució a la visibilització i normalització de la discapacitat a la cultura festiva valenciana.

Una vegada finalitzat l’acte, el qual va comptar a les actuacions del grup ‘Musicoteràpia’, integrat per persones associades d’ALCE, ADEMVA, i AVALUS, i del violinista Onofre Bondia Velert, es va dur a terme un Vi d’Honor celebrat a un dels patis de La Beneficència.

Més informació Cicle Cultural DESCOBRIM COCEMFE Valencia

Altres Activitats COCEMFE Valencia

L’ALTAVEU DE COCEMFE València

Oci Inclusiu

Concurs fotogràfic ‘Sense Barreres’ 2023

Voluntariat

Comissions de treball