Acció Formativa “Taller pràctic d’entrevista de treball” amb la col.laboració de INTEGRA CEE

TALLER DE ENTREVISTA DE TRABAJO

Des de COCEMFE VALÈNCIA continuem impartint els nostres tallers dins del Programa d’Itineraris d’Inserció per a dones amb discapacitat. El divendres passat dia 14 es va celebrar el TALLER PRÀCTIC D’ENTREVISTA.

Per a este taller comptem amb la col·laboració inestimable de GRUP INTEGRA, que va participar realitzant entrevistes individuals a cada una de les nostres usuàries per a ofertes que estaven gestionant en este moment.

Es va analitzar l’entrevista de treball com a part del procés de selecció utilitzant una metodologia eminentment pràctica, activa i participativa, utilitzant experiències anteriors de les usuàries, simulacions, proyecciones… i les pròpies entrevistes amb la Tècnic de Grup Integra.

L’objectiu del taller era que les usuàries tingueren clares les claus per a tindre èxit en una entrevista de treball i es prepararen abans d’enfrontar-se a ella, durant i posteriorment analitzaren la seua actuació. El valor afegit d’este taller va ser que les usuàries van tindre la possibilitat d’enfrontar-se a una entrevista real.

Des de l’equip de COCEMFE VALÈNCIA agraïm a totes les assistents la seua bona predisposició i per descomptat també agrair la col·laboració de GRUP INTEGRA.

"Actuación cofinanciada por la Unión Europea a través del Programa Operativo del Fondo Social Europeo (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020"