Skip to content

COCEMFE València assisteix a la trobada virtual de la 7a Convocatòria de la Fundació Bancaixa-Bankia Capaces

Ahir vam assistir a la trobada virtual de la 7a Convocatòria de la Fundació Bancaixa-Bankia Capaces, com a entitat beneficiària de la subvenció, al costat d’altres 14 entitats d’atenció al col·lectiu de persones amb discapacitat.

Enguany, donades les circumstàncies que estem vivint, la fundació ha volgut recolzar un total de 15 projectes enfocats a la formació, l’accés al món laboral, l’autonomia personal i la inserció laboral de persones amb diferents tipus de discapacitat.COCEMFE València desenvoluparà un programa d’itineraris d’inserció soci-laboral per a 15 persones, amb un acompanyament en la cerca d’ocupació. També han sigut seleccionades dos de les nostres associacions ALCE (Associació d’Epilèpsia de la Comunitat Valenciana) amb el projecte “Epicole i Epilabora: programa de sensibilització i formació en epilèpsia” i ASHECOVA CV (Associació d’Hemofília de la Comunitat Valenciana) amb un “Programa integral d’atenció bio-psicosocial en hemofília”


Tant el president de la Fundació, Sr. Rafael Alcón, com el Director Corporatiu de Bankia, Sr. Jaime Casas, van destacar la labor que any rere any realitzen les entitats i el personal tècnic que duu a terme els projectes, pel seu compromís, implicació i tenacitat; però sobretot, perquè aporten esperança a col·lectius tan vulnerables com el de les persones amb discapacitat.


La Fundació Bancaixa i Bankia, aposten per continuar donant suport a les iniciatives socials, contribuint a formar, capacitar, possibilitar i afavorir una vertadera inserció social.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas