Skip to content

COCEMFE València celebra una nova edició dels seus premis abrigallada pel 30 aniversari de l’entitat

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

  • Els guardons reconeixen la labor de persones i entitats que treballen per la defensa de les persones amb discapacitat


 

COCEMFE València, la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Província de València, celebrarà aquest dijous 2 de maig la gala de lliurament de la XIII edició dels premis homònims que, any rere any, reconeixen la labor d’aquelles persones i entitats, públiques o privades, que treballen per la defensa de les persones amb discapacitat..

Una vegada més, la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència de la Diputació de València acollirà l’acte en el qual la Junta Directiva de COCEMFE València farà lliurament dels distintius al Dr. José Mir Pallardó, com a persona compromesa amb la innovació en els trasplantaments hepàtics, CODIFIVA (Coordinadora de Persones amb Diversitat Funcional Física de la Comunitat Valenciana), per la seua implicació amb l’accés a la cultura de les persones amb mobilitat reduïda, i a l’ Ajuntament del Perelló, pel seu compromís en l’ accessibilitat al medi físic.

Maria José Martínez Casamayor, presidenta de COCEMFE València, assegura que per a l’entitat és un“orgull poder premiar el treball d’una sèrie de persones i entitats que s’esforcen per contribuir, amb el seu esforç, a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física i orgànica”..

30 anys de moviment associatiu per la discapacitat

Aquesta edició dels Premis COCEMFE València tindrà un matis especial degut a la celebració en paral·lel dels 30 anys de l’entitat, nascuda l’ agost de 1994. Per aquest motiu, durant l’acte es durà a terme una tertúlia anomenada ‘30 anys de COCEMFE València: Origen, present i futur del moviment associatiu’ en la qual Belén Hueso Balaguer, presidenta d’ASVAH, Luis Vañó Gisbert, president de CERMI CV i ASHECOVA, i María José Martínez Casamayor, presidenta de COCEMFE València, conversaran en retrospectiva sobre els principals assolimentsaconseguits i abordaran els reptes de futur que esperen al col·lectiu. A més, durant la gala es projectarà un vídeo que recorrerà les tres dècades d’història de COCEMFE València i el grupo ‘Musicoterapia’, integrat per persones associades d’ALCE, ADEMVA, i AVALUS, i de COCEMFE VALENCIA, afegirà el contrapunt musical. Finalment, Susana Camarero,Vicepresidenta Segona i Consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana clausurarà l’acte amb unes paraules.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas