Skip to content

COCEMFE València renova el seu conveni amb tech4acces i Every Code per l’accesibilitat web

Picture of COCEMFE Valencia

COCEMFE Valencia

El passat 10 d’abril, la presidenta de COCEMFE València, Maria José Martínez Casamayor, va signar en la seu de l’entitat un nou conveni de col·laboració amb Juan Antonio Cebollada, representant de les empreses tech4access i EveryCode, dues de les empreses creadores del programa inSuit d’accessibilitat web, empreses compromeses per l’accessibilitat universal i col·laboradores de la nostra Comissió ‘Contra la Bretxa Digital’. Amb aquesta signatura, s’actualitza el conveni signat l’any 2021 amb Pascual Castelló, anterior president de COCEMFE València.

Juan Antonio, CEO de dues empreses valencianes -Everycode i tech4access – especialitzades en accessibilitat digital com el programa inSuit, ens va informar que el seu compromís amb la “Accessibilitat universal” els porta a aportar als seus clients, provinents de multitud d’institucions públiques i privades, els seus serveis de consultoria, solucions i serveis d’accessibilitat i usabilitat digital, perquè la informació i els serveis siguin accessibles i usables per i per a totes les persones, ajudant al compliment de les obligacions legals i dels objectius de desenvolupament sostenible, d’una manera ràpida, senzilla i automatitzada.

Entre els seus clients es troben:

https://www.cermicv.es/

https://cocemfecv.org/

https://www.fgv.es/

https://sede.sepe.gob.es/portalSede/es/

https://www.sanidad.gob.es/

https://www.defensordelpueblo.es/

 

inSuit ha estat creada per consultors experts en accessibilitat digital, que han desenvolupat aquesta plataforma que incorpora diferents ajudes en funció de la necessitat de l’usuari que precisa d’ajudes tècniques per a navegar en les web. Un dels principals avantatges és que el sistema treballa des del núvol i, per tant, s’adapta de manera instantània als continguts de la pròpia web, sense necessitat de tocar gens relacionat amb la programació.

La plataforma s’activa a través d’una pestanya que es localitza en el costat esquerre i, des d’aquest moment, l’usuari pot escoltar el contingut. Entre les diferents eines que inSuitaporta a l’espai web, es troben aquestes especials diferències que aporten bons avantatges d’accessibilitat com la possibilitat de navegar emetent qualsevol tipus de so, sense necessitat d’utilitzar les mans ni de vocalitzar comandos. A més, disposa d’una opció de navegació optimitzada per a persones amb visió reduïda, que aporta textos nets i permet ajustar la grandària i la combinació de contrast i color.

El Servei Integral d’Accessibilitat digital (SIA®) de inSuit és una solució modular dissenyada per a garantir l’accessibilitat digital completa en llocs web i aplicacions mòbils, permetent el compliment de la normativa legal vigent, tant nacional com internacional.

 Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Más Noticias

Entradas Relacionadas