COCEMFE València ha desenvolupat en 2020 el programa d’itineraris d’inserció per a dones amb discapacitat

COCEMFE València ha desenvolupat en 2020 el programa d’Itineraris d’inserció laboral per a dones amb discapacitat cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L’objectiu principal del programa ha sigut millorar l’ocupabilitat de les dones ateses. S’ha portat a terme accions individualitzades d’orientació laboral, alfabetització digital, atenció social i psicològica i intermediació laboral. També hem realitzat accions grupals per a la millora de competències laborals i digitals. 

Aquest any a demés amb la irrupció de la Pandemia de la COVID-19 hem adaptat la atenció individual i grupal amb ferramentes Online. A més, es van aplicar protocols sanitaris per a evitar posibles situacions de risc de contagi.

S’han atés un total de 34 dones, que han participat en les diferents activitats i han pogut accedir a processos selectius i recursos formatius. El 50% de les dones participants han aconseguit una ocupació.

En l’avaluació final, les persones participants han reconegut haver millorat el seu nivel de competències socio-laborals i la seua autonomia a l’hora de buscar treball.