COCEMFE València promourà la integració laboral de persones amb discapacitat

COCEMFE València desenvoluparà durant el 2021 el projecte “Servei d’integració laboral per a persones amb discapacitat”. Projecte d’atenció a persones amb discapacitat, centrades en la formació i l’ocupació, compostes amb accions de sensibilització, orientació, valoració, informació de formació ocupacional i inserció laboral de persones amb discapacitat física i orgànica, preferentment, i la sensibilització, captació i gestió d’ofertes d’ocupació tant d’empresa ordinària com de centres especials d’ocupació.

Aquest projecte naix per la necessitat d’aconseguir integrar en el món laboral a dones i homes amb discapacitat per a normalitzar la seua situació, així com la necessitat que la societat deixe de veure a la persona amb discapacitat des d’una actitud protectora i paternalista i començar a veure-les com a persones capaces de dur a terme una activitat laboral.


Aquest projecte s’executarà gràcies a la subvenció de 33.375 euros procedent de la Convocatòria del Pla de Prioritats de Fundació ONCE, dins del Pla d’ocupació i formació, entre altres subvencions públiques i privades.