COCEMFE València participa en la Fira d’Ocupació organitzada en en el Complex Esportiu i Cultural La Petxina a València

COCEMFE València participa en la Fira d’Ocupació organitzada en en el Complex Esportiu i Cultural La Petxina a València.

Esta jornada, iniciativa de la Diputació i Càmera València, recolzada pel Fons Social Europeu, constava d’un programa de ponències i tallers, així com entrevistes de treball per a processos de selecció que es van desenvolupar al llarg de la jornada en una zona habilitada per a tal fi.

El personal tècnic de COCEMFE València desplaçat a la fira va poder realitzar entrevistes a persones amb certificat de Discapacitat inscrites en l’esdeveniment i a professionals de l’àmbit social que van realitzar autocandidatures per a poder optar a una ocupació dins de la nostra organització.

En total es van realitzar 20 entrevistes on es van derivar a diverses persones candidates a ofertes gestionades pel servici d’integració laboral. A altres, es van poder visitar estands d’empreses on es van captar diverses ofertes noves que seran gestionades pel COCEMFE València.

També es va informar a les dones assistents del programa “Itineraris d’inserció per a dones amb discapacitat” amb l’objectiu de captar noves beneficiàries per al projecte que està duent a terme COCEMFE València durant aquest 2019.  Durant la jornada es va distribuir informació respecte al programa.

Segons les dades de l’organització va haver-hi finalment 67 empreses participants i es van realitzar més de 700 entrevistes durant tota la jornada.

La fira té com a objectiu activar i incentivar la creació d’ocupació convertint-se en punt de trobada entre el teixit empresarial local, les persones desocupades i, especialment, els jóvens inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020