Nova sessió Grupal “Taller pràctic de LINKEDIN” per a les persones beneficiàries d’itineraris individualitzats

La setmana passada l’Equip tècnic del departament d’Integració Laboral de COCEMFE València va impartir un nou Taller pràctic de Linkedin.

L’objectiu del taller va ser millorar i donar a conéixer les claus per a tindre un perfil optimitzat de l’eina i saber els errors més habituals que es cometen quan es crea un nou perfil.

LinkedIn és una plataforma que els últims anys ha guanyat molta importància en el mercat labor, facilitant el contacte entre professionals en o amb empreses i cada vegada més, trobat ofertes laborals concordes amb els perfils demandats per les persones amb discapacitat usuàries dels nostres serveis
Amb aquesta acció grupal es tanquen les sessions formatives relacionades amb la cerca activa d’ocupació amb l’ús de les noves tecnologies.

En les pròximes setmanes es realitzaran l’última tanda de Tallers grupals amb la temàtica de preparació d’entrevistes laborals.

Aquest projecte s’executarà gràcies a la subvenció de la 7a Convocatòria de Fundació Bancaixa i Bankia CAPACES, dirigida a persones amb capacitats diferents a la Comunitat Valenciana i que té com a objectiu contribuir a una societat més justa i en igualtat d’oportunitats.

I gràcies a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la convocatòria de programes d’interés general de l’assignació tributària del 0,7% de l’Impost sobre la Renda de Persones Físiques a la Comunitat Valenciana.