Participem en una nova edició de la Fira d’Ocupació València organitzada per Cambra de Comerç

Dijous passat 7 de novembre vam tindre l’oportunitat d’assistir a la Fira d’Ocupació de la Cambra de Comerç en el Palau de congressos de València.


En aquesta jornada vam poder atendre persones amb discapacitat que es troben en cerca activa d’ocupació, informant-los del nostre servei i de les ofertes d’ocupació disponibles en l’actualitat.
Vam poder realitzar un total de 22 entrevistes i contactar amb altres empreses per a promoure sinergies i possibilitats de col·laboració en la inserció laboral de persones amb discapacitat.

També vam estar acompanyant a les nostres xiques, dones amb discapacitat participants del programa d’Itineraris d’Inserció Soci-Laboral per a Dones amb Discapacitat, que van optar a realitzar entrevistes amb diverses empreses posant en pràctica els coneixements i competències apreses durant els tallers impartits en COCEMFE.

La Fira de l’Ocupació és una iniciativa de Cambra València i la Diputació de València, donada suport pel Fons Social Europeu, que té com a objectiu activar i incentivar l’ocupació convertint-se en punt de trobada entre el teixit empresarial local, les persones desocupades i, especialment, els joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en el qual la Cambra participa activament.

“Actuació cofinanciada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020”