Reunió amb el President de la Mancomunitat Hoya de Buñol-Chiva

Aquest matí el President de COCEMFE València Pascual Castelló juntament amb personal tècnic de l’entitat, s’han reunit amb el President de la Mancomunitat de Hoya de Buñol-Chiva i Alcalde de Yátova Miguel Tórtola i la 1a Tinent d’alcalde de Yátova Josefa Gimeno per a abordar possibles línies de col·laboració entre les dues entitats.

El punt en comú dels temes tractats han sigut els serveis a persones amb discapacitat que poden aportar COCEMFE València a les poblacions Mancomunades com a entitat referent del col·lectiu.

Les diferents línies d’actuació tractades estàn relacionades amb l´ocupació, atenció social especialitzada, sensibilització del teixit empresarial de la comarca sobre contractació de persones amb discapacitat fins a serveis assistencials del nostre col·lectiu.

Els dos presidents han coincidit en la importància d’apostar per projectes innovadors dirigits al col·lectiu de discapacitat i arribar a zones de la província més enllà de la zona d’influència de València capital.

En els pròxims mesos es continuarà avançant en el projecte i concretant les línies de treball a realitzar pels professionals de les dues institucions.