Taller formatiu Linkedin impartit a les persones usuàries dels nostres Programes individualitzats d’inserció laboral

Este matí s’ha realitzat en les instal·lacions de COCEMFE València el taller formatiu de Linkedin dins de les accions grupals previstes en el Programa d’Itineraris d’Inserció per a Dones amb Discapacitat, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020. 

El taller ha sigut impartit per Guillermo Giner, patró de F.Social District -músics per la Salut, expert en l’ús de Linkedin com a ferramenta per a millorar la marca professional en la xarxa.

 La col·laboració entre entitats està sent molt beneficiosa per a ambdós parts, dins del marc del conveni firmat recentment. En la jornada hem pogut aprendre i debatre entre els assistents la visió clara de què és i per a què servix Linkedin, desmuntar els errors que rodegen la xarxa social professional i definir l’estratègia i el pla d’acció per al seu ús optimitzat a cada perfil professional dels assistents.

Per a finalitzar el taller el docent ha obsequiat les persones participants amb un complet ebook sobre Linkedin per a posar en pràctica tot allò que s’ha aprés durant la sessió.